Viser 6-10 ud af 110 i Danmark fra/efter 22. feb. 2019

Atlas, VoxHall

Lør. 23. feb. 2019, kl. 20.
Bob Marley Reggae Celebration på VoxHall.
Bob Marley hyldestkoncert med Exco Levi direkte fra Canada og One Love Marley Band. Det er en stor ære for Jam Link Intl. at kunne fejre reggaekongens fødselsdag og præsentere kunstnere, der alle hylder reggaemusikken med Bob Marley som forbillede.

Bob Marley hyldestkoncert med Exco Levi direkte fra Canada og One Love Marley Band.

I 2019 fylder Bob Marley 74 år, og den jamaicanske reggaemusik er blevet optaget på UNESCOs globale kulturarvsliste.
Det skal fejres med sublim roots reggae og kulturoplevelser på VoxHall d. 23. Februar.

Exco Levi
Den jamaicanske/canadiske musiker og reggaekunstner Exco Levi leverer opløftende tekster indpakket i engagerende melodiske kompositioner. Han har sin egen stil inspireret af roots felling med et moderne touch af poesi og lyd. Han har vundet mange priser i Canada og turneret i Europa og USA på flere af de store reggaefestivaler.
På Voxhall optræder han både med egne sange og Bob Marley hits solidt backet af Rebel Rock, der er kernen i One Love Marley Band.

One Love Marley Band
Aarhus har sit helt eget populære Marley-orkester, One Love Marley Band, som hylder Bob Marley, musikken, teksterne og den legendariske roots rock reggae.
Mia Kamla Marie står i spidsen med sin stærke vokal. Hun fortolker sangene med kærlighed til musikken og til de budskaber som Marleys tekster udtrykker.
Garvede og rutinerede musikere spiller med kærlighed til det originale udtryk, de autentiske riffs, sangenes signaturer og originalitet. Det er Danmarks første dedikerede Bob Marley-hyldestorkester med stor besætning.

Sammenhold, fred og kærlighed

For nylig blev den jamaicanske reggaemusik optaget på UNESCOs globale kulturarvsliste som en særlig kulturarv, der skal beskyttes, udvikles og promoveres. En stor del af denne hæder kan tilskrives Bob Marley, der om nogen formåede at bringe reggaemusikken ud til alle fire verdenshjørner med budskaber om sammenhold, fred og kærlighed.

Interaktiv præsentation
Som altid vil der være en interaktiv præsentation af Rastafari-kulturen og fortællinger om Bob Marleys liv og musik.

Der plejer at være stor tilslutning til denne hyldest af Bob Marley, der trækker publikum fra hele Danmark, men også fra Tyskland, England og Sverige.

Program
20.00 - Dørene åbner med kulturunderholdning og DJ
21.00 - Koncert
https://www.facebook.com/events/306714079938786/

Kulturhuset Viften

Man. 25. feb. 2019, kl. 19.
Musikkens Afkroge: Techno, Techno, Techno.
Musikkens Afkroge - kom med på en rundtur i musikkens kringelkroge! Talks koncerter om ny elektronisk, ny jazzmusik ny folk. Lyt lær om nichegenrer i fremgang til tre koncert- & talkarrangementer. Musikkens Afkroge er et livemusik-format, som blander koncert med talks, går i dybden med nichegenrer formidler viden kunst på højt niveau

Første arrangement er en legende gennemgang af den elektroniske musik med udgangspunkt i dansk technos rivende udvikling

Danmark har i de seneste år oplevet en technorenæssance af en anden verden. Arrangørgrupper som Fast Forward Et Andet Sted har med DIY-ånd fokus på community formået at skabe en base for en ny generation af danske techno-DJs producere. Og den hurtige hårdtslående klubmusik har fået opmærksom på den internationale scene. En af hovedpersonerne i denne nye bølge af DJs er Martin Schacke, som til dagens arrangement i samtale med Strøm kommunikationschef vil fortælle om den københavnske technoscene. Undervejs vil han så spille udpluk fra sine egne udgivelser.

Martin Schacke er en pioner på Københavns industrial noise scene, står bag det prominente underground label Moral Defeat. I den seneste tid har Schackes arbejde som techno DJ producer taget ham ud til anerkendte klubber i hele verden såsom berlinske Berghain hans udgivelser er allerede blevet moderne klassikere. Hans udgivelser er - som hans DJ sets -adrætte, støjende, tranceagtige uregerlig

Bjarke Due Gunslev er kommunikationschef for Strøm, som gennem festival, koncerter raves arbejder med at udbrede den elektroniske musik. Han har tidligere arbejdet som kulturjournalist, har skrevet for blandt andre Berlingske Dagbladet Information har lavet lavet radio for Radio24Syv DR"

FB: https://www.facebook.com/mschacke Martin Schacke - DJ & producer

SC: https://soundcloud.com/schacke Køb/bestil billet

Tapperiet

Tir. 26. feb. 2019, kl. 19.30.
Musikkens Afkroge "Techno, Techno, Techno!".
Musikkens Afkroge - "Techno, Techno, Techno!". med: Martin Schacke Bjarke Due Gunslev. Musikkens Afkroge er et livemusik-format, som blander koncert med talks, går i dybden med nichegenrer formidler viden kunst på højt niveau. Årets første Musikkens Afkroge arrangement på Tapperiet er en legende gennemgang af elektronisk musik med udgangspunkt i dansk technos rivende udvikling

Danmark har i de seneste år oplevet en technorenæssance af en anden verden. Arrangørgrupper som Fast Forward Et Andet Sted har med DIY-ånd fokus på community formået at skabe en base for en ny generation af danske techno-DJs producere. Og den hurtige hårdtslående klubmusik har fået opmærksom på den internationale scene. En af hovedpersonerne i denne nye bølge af DJs er Martin Schacke, som til dagens arrangement på Tapperiet i samtale med Strøm Festivals kommunikationschef, Bjarke Due Gunslev, vil fortælle om den københavnske technoscene. Undervejs vil han så spille udpluk fra sine egne udgivelser.

Martin Schacke er en pioner på Københavns industrial noise scene, står bag det prominente underground label Moral Defeat. I den seneste tid har Schackes arbejde som techno DJ producer taget ham ud til anerkendte klubber i hele verden såsom berlinske Berghain hans udgivelser er allerede blevet moderne klassikere. Hans udgivelser er - som hans DJ sets -adrætte, støjende, tranceagtige uregerlig

Bjarke Due Gunslev er kommunikationschef for Strøm, som gennem festival, koncerter raves arbejder med at udbrede den elektroniske musik. Han har tidligere arbejdet som kulturjournalist, har skrevet for blandt andre Berlingske Dagbladet Information har lavet lavet radio for Radio24Syv DR
Musikkens Afkroge præsenteres i et samarbejde mellem Musikmetropolen, JazzDanmark, TEMPI, Strøm spillestederne Gimle, Viften Tapperiet.

Læs mere om koncerten Køb/bestil billet

Fermaten

Tor. 28. feb. 2019, kl. 20.
Jacob Dinesen.
De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året, hvor den kun 22-årige Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder - med en kæmpe fanskare til følge. 100 koncerter blev det dengang til, og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows solgt ud. Siden har mange publikummer måtte se langt efter at opleve den unge Dinesen på landets lokale scener igen, da 2018 "kun" bød på 2 stort anlagte arena shows i hhv. Jylland og København.

Men i foråret 2019 er ventetiden ovre, da Jacob og hans band igen er at finde ude på spillestederne. Her får det hungrende publikum endnu engang mulighed for at opleve den karismatiske sanger i lidt mere intime rammer. Samtidig får de lov til at høre nye sange fra hans kommende album - foruden selvfølgelig alle de velkendte ny-klassikere fra succespladen Brace Against the Storm
http://fermaten.dk/koncerter-og-events/jacob-dinesen/ Køb/bestil billet

Ideal Bar

Tor. 28. feb. 2019, kl. 20.
Lala Lala (US).

http://www.vega.dk/ Køb/bestil billet