Viser 6-10 ud af 95 i Danmark fra/efter 27. feb. 2021

Raschs Pakhuz

Fre. 19. mar. 2021, kl. 21.
Fjer & eif.
DOBBELTKONCERT. eif - eksplosiv blanding af nordisk soul elektronisk r'n'b. Ud af petroleumlampens skær træder eif med et nyt bud på nordisk r'n'b. eifs debut EP Teal bevægede sig i den nordiske ende af farveskalaen med sin drømmende 00'erinspirerede R'n'B. eif anno 2020 dyrker stadig den mørkeblå-grønne, melankolske lyd, dog tilsat et ordentligt skud varme fra soul-fyldte guitarmønstre ala London Grammar. eifs stærke melodistemme sender kærlige, musikalske hilsner til 90'erne 00'ernes popdivaer. Produktionerne sender skud ud til moderne, kvindelige R&B-forbilleder som H.E.R, Banks, Sabrina Claudio Alina Baraz.

eifs turné i 2020 drejer sig rundt om en række singleudgivelser, hvoraf den første er "Grown" - en sjælfuld R&B-ballade, der dykker ned i rejsen fra rodløs ungdom til et selvstændigt voksenkvindeliv. En form for hymne til alle semi-voksne 90'er curlingbørn, der kan selv vil selv.

"She has this amazing raw energy which is quite surprising because of her petite figure! Her music is an original mixture of r'n'b, soul and pop. Scandinavian music at it's finest."
Valgerður Anna Einarsdóttir, Event Manager, Reykjavík.

FJER

Bag aliasset Fjer står Maja Barløse, som sanger, sangskriver producer. Musikken bevæger sig i et elektronisk R&B/pop-land leveres med tunge beats synthesizers, hvor især sangerindens stærke stemme får lov at flyve frit storladent. I 2015 rykkede Fjer til New York, for at få ny luft under vingerne. Hun fik dannet en trofast fanbase et springbræt for en international karriere, med én fod plantet i København én i New York City. Med sine personlige tekster musikalske færdigheder, skaber Fjer elektro-pop alternativ R&B af international karakter.

Efter mange års musikalsk udvikling personlig rejse, udgav hun sit debutalbum, "You Again" i efteråret 2018, produceret skrevet af sangerinden selv. Albummet blev nomineret som "Årets Danske Pop Udgivelse" af musikmagasinet GAFFA har opnået flittigt airplay på P3 UK's Amazing Radio. Hendes sidste to singler "On My Own" (2019) "Solo" (2020) bærer et tema af kærlighed til sig selv at ville gøre tingene på sin egen måde. Begge havnede på Spotify's store playlister, som New Music Friday, De Nye Hej Søster fik airplay på P3 (Musikpanelet Vidundergrunden). Denne "buzz" sikrede Fjer en plads på et hav af prominente writing camps som sangskriver/producer (bl.a. Musik Maker Elite Airplay Camp), en publishing producer management kontrakt på The Arrangement en plads på årets SPOT Festival. 2020 tegner til at blive et spændende år for den produktive, do-everything-yourself kunstner.

Dørene åbner kl. 20:00
http://www.musikhuzet.dk Køb/bestil billet

Beta

Fre. 26. mar. 2021, kl. 19.30.
Offermose + Support.
Ud af evighedens tågede skygger flyder Offermoses lydflader som materialiseret mørke en knugende påmindelse om eksistensens ensomhed. Efter to EP'er det anmelderroste debutalbum "Mørkt Forår" (2018) er Offermose tilbage med et nyt album, 'Stilhedens Tårn', som udkom i oktober 2020: En dissonant klagen fra de forkullede ruiner af Berlin School-æraen, der skærer sig igennem Dungeon Synth'ens tunge tåge. Det er kanterne af vores fatteevne der brænder. Giftig sort røg fordamper til kosmisk tomhed. Dette er begyndelsen på en ny, mørk tidsalder.
https://www.facebook.com/Offermose

Dørene åbner ? time før

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren.

Der tilbydes et begrænset antal kørestols -og handicapspladser inkl. gratis ledsager såfremt du har gyldigt ledsagerkort. Venligst kontakt Ticketmaster Servicecenter på tlf. 3848 1633
http://www.amagerbio.dk/ Køb/bestil billet

Skråen i Nordkraft

Tir. 30. mar. 2021, kl. 20.
Niels Roos - Manden de kaldte Niarn 2.
Det bliver både humoristisk, hyggeligt og musikalsk, når Niels "Niarn" Roos næste år igen besøger Skråen med underholdningsshowet: Manden de kaldte Niarn 2. Der vil være tv-optagelse ved showet. Et show der vil være fuld af musik og masser af sjove anekdoter og røverhistorier fra tiden som Danmarks største rapstjerne - men som også viser bagsiden af medaljen af et vanvittigt liv, når han hudløst ærligt tager publikum med på en tur ud i et massivt alkohol- og stofmisbrug og endda helt derud, hvor Niels så døden i øjnene. Niels "Niarn" Roos følger dermed op på succesen fra i vinter, når han på ny vil berette om livet som Niarn - for der er nemlig stadig masser af historier at fortælle og musikalske indslag at spille for alle dem, der vil med på endnu en rutschebanetur ud i et særpræget liv - fuld af fascinerende fortællinger, leveret som kun han kan det. For Niels lægger bestemt ikke fingre imellem, når han hudløst ærligt og med et glimt i øjet fortæller om sin flamboyante fortid og lader nostalgien få frit løb. Historierne blandes med masser af musikalske flashbacks til Niarns storhedstid, når han igen spiller akustiske versioner fra bagkataloget og krydrer den musikalske potpourri med helt nye numre.

Hvis du kunne lide Manden de kaldte Niarn, så vil uden tvivl elske det nye show med den særligt opfindsomme titel: Manden de kaldte Niarn 2 Køb/bestil billet

Xenon, Huset-KBH

Ons. 31. mar. 2021, kl. 20.30-22.
Culture Box at Xenon: Tim Andresen.
Culture Box gæster Xenon med en længe savnet elektronisk club-vibe med skarpe visuals fra Hackstage! OBS: Vi er desværre nødt til at rykke koncerten endnu engang pga. den fortsatte nedlukning og vender tilbage med en ny dato hurtigst muligt.

Tim Andresen er en af Danmarks ypperste artister indenfor elektronisk musik. I et fortryllende mix af dybe grooves og stemningsfyldte melodilinjer bevæger han sig på magisk vis rundt i genrer og forfører publikum på sin rejse. Denne aften i et smukt samspil med Hackstage, som designer det visuelle univers.

Tim Andresens musikalske baggrund som DJ strækker sig helt tilbage til 1980erne. I sidste del af 1990erne og de tidlige 00ere stod han som promoter bag legendariske klubevents og warehouse-fester her i København. Sammen med Tims kontinuerlige output af musikproduktioner og forførende optrædener skabte det ham en international karriere med gigs på nogle af klodens mest mytiske dansegulve og festivaler. Musikken har taget ham til mere end 40 lande rundt om i Europa, Asien og Sydamerika - fra Ibizas superklubber til fabric i London, Ritter Butzke i Berlin og diverse obskure raves rundt om på planeten. Siden 2005 har han været resident DJ på Culture Box og stærkt medvirkende til den unikke position, klubben i dag indtager på den danske scene.

Tims imponerende CV inkluderer udgivelser på en lang række udenlandske labels og selvfølgelig hans egne pladeselskaber What Happens og Savoir Faire Musique. Førhen producerede og udgav han musik som halvdelen af Professional Losers, hvor han også arbejdede med og remixede for Fatboy Slim.

Hans musikalske talent er blevet belønnet med awards som "Bedste DJ" til Club Awards og "Mest Populære Nordiske DJ" af Megamind Køb/bestil billet

VEGA

Søn. 4. apr. 2021, kl. 15.
Josef og Elias (DK).
Koncerten er flyttet til d.4.april 2021. Allerde købte billetter gælder til den nye dato. Køb/bestil billet