Viser 11-15 ud af 177 fra/efter 18. sep. 2020

Holdbar

Tor. 3. til fre. 25. sep. 2020, kl. 09.
Holdbar Hip Hop Stream.
Hør de nye bangers, cratediggin fund og DJ set fra Ras Beats (NYC). Stream: https://www.mixcloud.com/HoldbarHipHop/holdbar-hip-hop-corona-cuts-gæste-dj-ras-beats/.
https://www.mixcloud.com/HoldbarHipHop/holdbar-hip-hop-corona-cuts-gæste-dj-ras-beats/

Sognegården ved Dronningborg Kirke

Man. 28. sep. 2020, kl. 16.
Kirkebio - persepolis.
Marjane Satrapi har både tegnet og instrueret denne rørende selvbiografi om en barndom i Iran i 1970erne og 80erne. Den unge Marjane vokser op i en progressiv familie, hvis verden vendes på hovedet efter den iranske revolution. Satrapi har skabt et ærligt portræt af en turbulent opvækst, hvor humor og sorg ofte går hånd i hånd. Instr.: Marjane Satrapi, 2007 96 min. s/h På fransk med danske tekster

De Gamles Bys Kirke

Tor. 1. okt. 2020, kl. 14.
Sangeftermiddag i De Gamles Bys Kirke - kun for plejehjemsbeboere.
Sangeftermiddag i De Gamles Bys Kirke. Kom og syng med og få en hyggelig eftermiddag i selskab med organist og musikterapeut Hugo Jensen. Desværre er det kun for plejehjemsbeboere pga. coronasmitte.
http://www.simeon-sanktjohannessogn.dk/event/6542723

NygadeHuset - Kulturhus

Tor. 1. okt. 2020, kl. 19.
Vin & Vinyl.
Vi inviterer alle pladeglade og musikinteresserede til at besøge os i Nygadehuset, hvor vi sørger for et hyggeligt arrangement med masser af god musik, snak og hygge :-). Kom til Vin & Vinyl i Nygadehuset, hvor vi én gang om måneden mødes til pladehygge og måske et glas vin eller to.

Vinylpladen har fået et stærkt comeback i de seneste år, og mange har opdaget at plader bare lyder bedre. Vi dykker ned i musikken og fortæller historier om pladeudgivelser, covers og musikere, mens vi lægger plader på, og du er selvfølgelig også velkommen til at tage dine egne favoritplader med. Vi glæder os til hyggeligt samvær og god musik i Nygadehuset.

Det koster gratis og er drøn hyggeligt - men tilmelding er nødvendig Køb/bestil billet

Kulturværftet

Fre. 2. okt. 2020, kl. 20.
Artigeardit (DK).
Dato: 02.10.2020 kl. 20.00. Arrangør: Kulturværftet. Køb/bestil billet