Viser 11-15 ud af 163 fra/efter 7. jul. 2020

Kopparbergsfestivalen

Fre. 7. aug. 2020, kl. 16.
Kopparbergsfestivalen 2020.
Kopparbergsfestivalen kommer tillbaka 2020!! Precis som utlovat så kommer Kopparbergsfestivalen vara något som vi tillsammans gör till tradition. Tack vare alla er underbara människor som kom på festivalen även fast vädergudarna bjöd på det värsta ovädret vi hade sommaren 2019 så är vi helt säkra på att det bara kan bli bättre.

Vi har börjat boka och planera 2020 och vi kommer närmare bestämt att ha festivalen under samma helg - den andra helgen i Augusti vilket rör sig om 7-8 Augusti 2020. Så se till att spara in datumet i kalendern redan nu och tagga inför första artistsläppet samt släppet av "Early Bird" biljetter den 29 November.

Arrangeras av JME Music AB
http://www.kopparbergsfestivalen.se/ Køb/bestil billet

Union

Lør. 15. aug. 2020, kl. 17.
Erna // ALICE Summer Series.
Vi runder programmet fornemt af med tromme/percussion-duoen Erna, som forener okkult trancemusik, industrial og elektronisk puls. Erna består af de to mangeårige musikalske makkere, trommeslager Anders Bach og percussionist Kristian Paulsen. Med udgangspunkt i dybt slagtøj, mystisk støj og klare synthesizere, forener Erna okkult trancemusik, industrial og den elektroniske klubscenes dunkende puls i høj dynamisk intensitet. Live foregår det ved lige dele faste forløb og improvisation, i et setup hvor Bach og Paulsen står overfor hinanden og skaber intense og trance-agtigt opslugende stykker. Erna er lidt af en favorit på ALICE, hvor de har spillet flere gange. Duoen har desuden tilbagelagt en del danske koncerter siden de startede i 2018, og også besøgt Café OTO i London. Erna har udgivet to bånd på deres eget uafhængige label Wetwear, som i øvrigt er en vigtig platform på den danske eksperimentalscene med udgivelser fra bl.a. Nils Gröndahl, Fabienne Erato og HEX. - ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series - en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Hen over sommeren præsenterer vi en række dejlige koncerter i vores baggård. Tag dine venner med til ALICE Summer Series - sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers' Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere. Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads - så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer. Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series! OBS: Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler. Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum - det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk
https://union.kk.dk/da/event/erna-alice-summer-series

VEGA

Lør. 15. aug. 2020, kl. 21.
Ravi Kuma (dk) - Flyttet.
Arrangementet er flyttet til 15/8. Allerede købte billetter kan benyttes til den nye dato eller refunderes via Ticketmaster Servicecenter senest 9/4, dog minus gebyr. Køb/bestil billet

Amager Bio

Fre. 21. aug. 2020, kl. 21.
Ude af Kontrol.
FLYTTET TIL 21-08-2020. UDE AF KONTROL har skabt et paradigmeskifte i dansk musik - nu står trioen klar med deres største vildeste Livetour til dato! Englando, Balken Munken har de seneste år skabt en bølge af hits opnået mere end 130.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af ingen support fra streaming-tjenesterne har Ude Af Kontrol haft 3 singler i Top50 på Spotify på samme tid i 2019, hvoraf singlen 'næ' havde en flot 5. plads!!

Det bliver hele tiden næste niveau for den opfindsomme trio som, endnu engang, inviterer indenfor i deres vilde univers. Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen det er ikke unormalt at en UAK koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Stjernescenen, Smukfest 2019 blev Ude Af Kontrol's koncert sat på pause af Adam Duvå Hall inden drengene fik lov til at gennemføre festen.

Ude Af Kontrol's farverige energi blev så forløst på Plænen i Tivoli, som i øvrigt er den mest besøgte Fredags Rock koncert i 2019 med over 22.000 gæster, kun overgået af Tom Jones. Hits på stribe, tre meter høje led-robotter, konfetti, vilde tekster eksplosiv energi er kun en del af opskriften som UAK vil vælte Danmark med i 2020.

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren

Der tilbydes et begrænset antal kørestols -og handicapspladser inkl. gratis ledsager såfremt du har gyldigt ledsagerkort
Venligst kontakt Ticketmaster Servicecenter på 70156565 Køb/bestil billet

Nørreport

Lør. 22. aug. 2020, kl. 11.
Musik på torvene.
Lars Solberg spiller en bred skare af populære danske og udenlandske hits som de fleste kan nikke genkendende til.