Viser 11-15 ud af 245 fra/efter 14. okt. 2019

VEGA

Tor. 17. okt. 2019, kl. 21.
Icekiid (dk) - Få Billetter.
Køb/bestil billet

Askovfonden KBH+

Man. 14. til tor. 17. okt. 2019, kl. 10.
Made By Girls.
Rapolitics tilbyder dig og dine veninder 4 dages workshop fra den 14. oktober til og med den 17. , hvor I får hjælp til at lære at producere og indspille jeres egen sang/rap i et professionelt studie. Har du nogensinde haft en drøm om at prøve musikken af? Gemmer der sig en rapper i dig? Eller en producer? Så er MADE BY GIRLS lige noget for dig og dine veninder!

I efterårsferien fra den 14. til 17. oktober giver MADE BY GIRLS dig mulighed for at prøve kræfter af med musikken med hjælp fra erfarne kvindelige musikere - HELT GRATIS!

Aldersgrænse: 13-20 år

Til workshoppen får du hjælp til at skrive din helt egen sang fra RAPOLITICS' rapcoaches Iris Poparic, Tina Mweni og Filuka hvorefter Beats By Girlz hjælper dig med at producere dit helt eget beat.
Når både beat og tekst er klar, kommer du i studiet, hvor du vil få indspillet din helt egen sang med hjælp fra DJ'en KCL MUSIC!

Workshoppen slutter af med et showcase på Underwerket, hvor I skal optræde med jeres nyproduceret numre. Før showcasen får du tips og tricks til performance og mimik på scenen af den anmelderroste rapper, Lucy Love. Så tag din musikerdrøm ud af soveværelset og prøv det af hos RAPOLITICS - Det er helt gratis!

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig på mail til maria@rapolitics.org og læs mere på Facebook-begivenheden

Projektet er støttet af Roskilde Festival & Nørrebro Lokaludvalg
https://www.facebook.com/events/711232292707828/

Roskilde Badet

Fre. 18. okt. 2019, kl. 16-18.
Pool Party for hele familien.
Vi omdanner vores aften pool party til en eftermiddagsfest for hele familien. Vær med, når vi giver DJ'en grønt lys til at sætte festen i gang med god musik, røgmaskine og masser af stemning. Der vil være aktiviteter og sjove lege, og du kan prøve vores Aqua Glide Bane, mens du skråler med på de populære sange fra højtalerne.

Du kan danse med eller bare slappe af i bassinerne for eksempel med et spil kort, samtidig med du hører din yndlingssang.

Der vil være popcorn- og slushicemaskine til festen - hvad mere har du brug for? Popcorn, slushice, sodavand og snacks kan købes til billige priser.

Det koster almindelig entrébillet at være med til vores eftermiddags pool party.

Se videoen fra vores sidste pool party i youtube-linket

Så tag hele familien med og en god skudefuld godt humør. Vi glæder os til at se dig!

Kraken

Fre. 18. okt. 2019, kl. 19.
Archive.
Under året firar Londonkollektivet Archive 25 år som band, vilket kommer att firas med såväl samlingsalbum som stor Europaturné. Med 12 album under bältet och otaliga headlinespelningar nere på kontinenten kan Archive i det närmaste liknas vid en institution. Nu kan vi meddela att gruppen gör en efterlängtad spelning på svensk mark i höst. 18 oktober kommer Archive nämligen till Kraken Sthlm i Stockholm biljettsläpp fredag 1 februari klockan 10:00.

Arrangeras av MeatPacking Køb/bestil billet

Ishøj Svømmehal

Fre. 18. okt. 2019, kl. 19.
Disco Night (Efterårsferien - Uge 42).
Arrangementet er en aften for børn i alderen 8-15 år. Ovenlyset dæmpes og discolyset vil blinke i takt til musikken. Der vil være en masse fed musik, feststemning og uden forældre. Disco Night bliver en aften med fed musik, feststemning og uden forældre.
Vi starter med at mødes i foyeren inden vi klæder om og gør klar til fest! Ovenlyset dæmpes og discolyset vil blinke i takt til musikken. Vores sjove Aqua Glide bane vil blive sat i vandet sammen med vores kajakker.

Bemærk:
Af sikkerhedsmæssige årsager kræves tilmelding online pr. deltager. Billetsalg lukker dagen før og der sælges ikke billetter i døren. Dette arrangement frarådes fra børn, der lider af epilepsi.

Praktisk information:
Sundhedskort SKAL medbringes ved indgangen
Husk 20 kr. til skabet
http://ishojsvommehal.dk/disco-night/