Viser 1-5 ud af 161 fra/efter 22. feb. 2019

Ishøj Svømmehal

Fre. 22. feb. 2019, kl. 16.
Disco Night i Ishøj Svømmehal.
Disco Night bliver en aften med fed musik, feststemning og uden forældre. Vi starter med at byde på en alkoholfri velkomstdrink i foyeren inden vi klæder om og gør klar til fest! Oven lyset dæmpes, disco kuglen bliver hængt op og disco lyset vil blinke i.

Docken København

Fre. 22. feb. 2019, kl. 20.
Maître Gims.
Concert Company gør opmærksom på følgende regelsæt: Mad, drikke, fyrværkeri våben må ikke medbringes. Vold & tyveri tolereres ikke øjeblikkelig bortvisning uden refundning af billet. Visitation vil finde sted. Køb/bestil billet

Teater Momentum

Fre. 22. feb. 2019, kl. 21.
H e x.
Den danske gruppe, H E X, udfordrer duoformatet med bl.a. akustiske og forarbejdede trommer, elektrisk guitar og obskur elektronik. H E X' debut BLDG er 43 minutters improvisation, der cykler ind og ud af abstrakte atmosfærer, hyperaktiv friform trance, syntetisk støj og kryptiske elektroniske strukturer. Musikken blev optaget live på bandets debut-tour i Japan i 2017 og er efterfølgende udgivet på kassette og CD-R som en fælles udgivelse mellem pladeselskaberne Wetwear og Momeatdad den 22. april 2018.

H E X består af guitarist Lars Bech Pilgaard og trommeslager Anders Bach, som er meget aktive musikere og komponister i en bred vifte af konstellationer fra rockmusik, lyd- og performancekunst til akademisk forskning, og altid med et stort fokus på improvisation og kontekst. Af nogle af de projekter de begår sig i kan bl.a. nævnes: Erna, Klimaforandringer, JUICE, Irene og SVIN.

Nogle vil måske huske H E X for deres support da japanske GOAT spillede hos Momentum Musik og ved derfor, hvilken intensitet man kan forvente når de to herrer sætter ild til lyd!

Vi er meget glade for at kunne bringe denne eksempelløse og fandenivoldske duo tilbage på teatret!
http://www.teatermomentum.dk/event/h-e-x/

K-I-B, Kulturhuset Islands Brygge

Fre. 22. feb. 2019, kl. 21.
Vinterjazz: DoktorDoktor.
Hip-hop krydret med organiske tilgange fra soul- og jazzmusikken. DoktorDoktor Det syv mand store københavnske orkester DoktorDoktor spiller håndspillet hiphop, der blander de bedste elementer fra den tekstbaserede og beat-orienterede hiphop med de improvisatoriske og organiske tilgange fra soul- og jazzmusikken. DoktorDoktor indbyder til dans og er kendte for deres kompromisløst energiske og inddragende live-shows, som de har leveret på både danske og udenlandske scener siden 2010. I 2014 udgav bandet det anmelderroste og prisnominerende debutalbum "NytLåntGammeltBlåt". I 2017 udgav de konceptalbummet "Retur" og i foråret 2018 udgav de et livealbum optaget i det store studie The Village. I foråret 2019 følger næste udgivelse fra de produktive københavnere
https://kulturhusetislandsbrygge.kk.dk/event/vinterjazz-doktordoktor

Musikhuzet - Bornholm

Fre. 22. feb. 2019, kl. 21.
De Danske Hyrder.
Køb/bestil billet