Viser 1-5 ud af 171 i Danmark fra/efter 12. nov. 2019

Ideal Bar

Ons. 13. nov. 2019, kl. 20.
Mads Fisker (DK).

http://www.vega.dk/ Køb/bestil billet

VesterVovVov

Tor. 14. nov. 2019, kl. 21.
School Of X Plade Release.

http://www.livenation.dk/ Køb/bestil billet

Radar

Tor. 14. nov. 2019, kl. 21-23.
Ocean of Sound 3: Andreja Andric.
AUT og Radar præsenterer 14. november tredje udgave af Ocean of Sound. Denne gang med komponist Andreja Andric, der gør sig særligt bemærket, da hans musik trækker tråde til hans arbejde som computerprogrammør. Andreja Andrics værker er undersøgende. AUT og Radar præsenterer 14. november tredje udgave af Ocean of Sound. Denne gang med komponist Andreja Andric, der gør sig særligt bemærket, da hans musik trækker tråde til hans arbejde som computerprogrammør.

Andreja Andrics værker er undersøgende og konfronterer de to meget forskellige kreative kræfter fra programmerings- og musikkens verden. Musikaliteten mellem disse udfoldes gennem deres indbyrdes forhold og flere aspekter.

Den ene er repræsenteret af computergenererede processer, strukturer og teksturer, mens den anden er den menneskelige intuition, energi og fysikalitet. I hver af værkerne er de to kreative kræfter kilder til musikalsk udtryk og udvikling, sidestillet eller smeltet sammen på en måde, der viser en række uberørte, dynamiske og komplekse lydverdener.

Til koncerten præsenteres syv værker af Andrics, hvoraf flere har premiere denne aften Køb/bestil billet

Skråen i Nordkraft

Fre. 15. nov. 2019, kl. 20.
Kesi.
Siden kæmpehittet "Søvnløs" i 2014, der positionerede Kesi som et af de mest lovende nye navne indenfor dansk hiphop, har han leveret det ene monsterhit efter det andet, og med singler som "Mamacita", "Følelsen" og "Su Casa" feat. Gilli, har han i dag markeret sig som et af landets største og mest progressive artister.

Med hans jævne flow af ny musik fra øverste hylde, er det i løbet af de sidste par år blevet til et hav af hits som tilsammen har streamet mere end 65 mio gange på Spotify, og er blevet spillet flittigt på de danske radiostationer.

Kesi har netop skudt 2019 i gang med singlen 'X', som er en svævende, catchy og sorgløs sang om at leve det gode liv, flyve smukke kvinder ind i landet og administrere en saldo på kontoen, der er »længere end et telefonnummer«.

Hans massive popularitet rækker desuden langt udover hitlisterne. I foråret 2018 spillede Kesi en fuldstændig udsolgt landsdækkende tourné, og er nu klar til at tage indtage de danske spillesteder igen til efteråret:

"Det bliver årets fest! De danske spillesteder kan noget helt specielt kontra de store festivaler. Festen er intim og jeg får altid følelsen af at jeg har folk helt tæt på. Det er så fedt!" udtaler Kesi Køb/bestil billet

BumZen

Fre. 15. nov. 2019, kl. 20.
Synth Babes X SØNTH collective.
De to feministiske synthpop-kollektiver Synth Babes (Malmö) og SØNTH collective (København) inviterer til koncert i BumZen. De to feministiske synthpop-kollektiver Synth Babes (SE) og SØNTH collective (DK) inviterer til to koncerter i henholdsvis København (15. nov.) og i Malmö (16. nov.)

Samarbejdet bygger på et ønske om at styrke forholdet mellem aktører indenfor den nordiske synthpop-scene samt at bidrage til en større repræsentation af kvindelige og non-binære artister i musikbranchen.

Den københavnske aften byder på korte showcases med artister fra begge kollektiver: ALOO, Mightelle, CEAL PARO, Ninoosh, Loljud og Rauður i BumZen på Nørrebro.

Entre: Donationer
https://www.facebook.com/events/3636659929703249/