Viser 1-5 ud af 141 i Danmark fra/efter 21. okt. 2020

Trapholt

Ons. 21. okt. 2020, kl. 18.
Arne Jacobsen - eksklusivt arrangement på Trapholt.
Trapholt byder helt eksklusivt velkommen til et særligt arrangement. Kom med og se en spændende udstilling med udgangspunkt i Arne Jacobsens værker. Helt særligt oplever vi de syv hovedværker skabt af det 20. århundredes største og mest prominente designere - herunder Arne Jacobsen, Hans J Wegner, Børge Mogensen m.fl. Endeligt bliver vi ført igennem udstillingen om Arne Jacobsen med hans botaniske og kunstneriske side, som er ukendt for de fleste. Herefter kan vi frit gå på opdagelse rundt på museet. Dato 21.10.20 kl. 18.00.

Pris Abonnent 115 kr. + 5 kr. gebyr // Ikke-abonnent 150 kr. + 5 kr. gebyr

Prisen er pr. person og inkluderer entré til Trapholt med særarrangement om Arne Jacobsen.

Om arrangementet

Trapholt byder i samarbejde med Jysk Fynske Medier velkommen til et arrangement i Arne Jacobsens tegn. Trapholts samlingsinspektør Sara Staunsager vil give et unikt indblik i, hvordan museale kunst og design-udstillinger skabes fra koncept til realisering. Med udgangspunkt i udstillingen fra den danske designer Arne Jacobsen bliver gæsterne præsenteret for forskning bag kuratering, formidling og økonomi.

Helt særligt vil man opleve at sidde iblandt syv hovedværker skabt af det 20. århundredes største og mest prominente designere - herunder Arne Jacobsen, Finn Juhl, Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Nanna Ditzel, Verner Panton og Poul Kjærholm.

Endeligt vil man blive ført igennem udstillingen om Arne Jacobsen med hans botaniske og kunstneriske side, som er ukendt for de fleste.

3 gode grunde til at deltage:

1) Eksklusivt arrangement på Trapholt

2) Introduktion til udstillingen omkring de største designere

3) Arrangementet inkluderer entré til Trapholt

Åbningstider på Trapholt:

Mandag: Lukket
Tirsdag: kl. 10-17
Onsdag: kl. 10-21
Torsdag - søndag: kl. 10-17

Arrangør: Trapholt.
Medbring din billet i udprintet form Køb/bestil billet

Rostrup Kirke

Ons. 21. okt. 2020, kl. 19.
Fællessang - sange på falderebet i Rostrup kirke.
Hver gang en ny Højskolesangbog er lige på trapperne - som den nye 19. udgave, der efter planen bliver udgivet den 12. november må siges at være - går snakken lystigt blandt sangglade danskere: "Gad vide, hvilke nye sange, der kommer med denne gang?" Men. Det er nu ikke alle, der er fyldt af forventningen glæde. I koret høres også røster, der fx kan finde på at sige: "Nu håber jeg sørmedansemig ikke, at de har taget den eller den sang ud, for den er da helt uundværlig i en højskolesangbog!" Jo, sange (og salmer) lader os kun sjældent uberørte. Tværtimod er poesien - og da ikke mindst den, der er sat i musik - livsvigtig for mange af os, når vi skal i kontakt med de dybeste længsler i vores tilværelse, vore drømme, vore håb, vores frygt, eller alt det, der bringe os de største glæder. Denne aften i Rostrup Kirke vil organist og sanger Tove Antonsen sammen med valgmenighedspræst og tidligere forstander på Ryslinge og Askov Højskole, Ole Kobbelgaard, præsentere nogle af de sange, der betyder rigtig meget for dem. Sange som måske - måske ikke - er at finde i den nye Højskolesangbog. Sange på falderebet. Vel mødt
http://hadsundprovsti.dk/event/7425714

De Gamles Bys Kirke

Tor. 22. okt. 2020, kl. 14.
Sangeftermiddag i De Gamles Bys Kirke.
Kom og syng med og få en hyggelig eftermiddag i selskab med organist og musikterapeut Hugo Jensen.
http://www.simeon-sanktjohannessogn.dk/event/7313932

KU.BE

Tor. 22. okt. 2020, kl. 17.
Stjerneby Frederiksberg.
FLASKEPOST FRA FREDERIK BARFODS SKOLE! Frederik Barfods Skole (5. kl) tematiserer NASA's berømte Voyager-mission ud i rummet med guldplade ombord med alverdens musik, lyde og sprog. Oplev også oplæg (om liv i rummet) og theremin-workshop med ufo-stemning.

VEGA

Tor. 22. okt. 2020, kl. 17.30 & 21.
Kidd (dk) - Få Billetter.
På grund af regeringens Covid-19 restriktioner er de oprindelige KIDD koncerter nu delt op i flere shows med unr. siddepladser. Eventuelle overskydende billetter kan købes på de enkelte shows. Køb/bestil billet