Viser 1-5 ud af 170 i Danmark fra/efter 14. okt. 2019

Ideal Bar

Ons. 16. okt. 2019, kl. 20.
Franc Moody (uk) - Venteliste.

http://www.vega.dk/ Køb/bestil billet

Amager Bio

Ons. 16. okt. 2019, kl. 21.
MellemFinga'Muzik @ Amager Bio.
Dørene åbner 20.00. Se mere på. wwwmellemfingamuzik.dk/. www.concerts.dk. www.facebook.com/icoconcerts. www.amagerbio.dk. Køb/bestil billet

VEGA

Ons. 16. okt. 2019, kl. 21.
Drab Majesty (US).
Køb/bestil billet

Bogense Svømmehal

Tor. 17. okt. 2019, kl. 17.30.
Børnedisko i Bogense Svømmehal.
DJ Kent spiller op til fest og ballade, når der holdes børnedisko i Bogense Svømmehal. Så find dit diskobadetøj frem og kom til fest i vandet med os. Der betales normal entrépris ved indgangen. Tilmelding behøves ikke.

NygadeHuset - Aabenraa Kulturhus

Tor. 17. okt. 2019, kl. 19.
Vin & Vinyl.
Vi inviterer alle pladeglade og musikinteresserede til at besøge os i Nygadehuset, hvor vi sørger for et hyggeligt arrangement med masser af god musik, snak og hygge :-). Kom til Vin & Vinyl i Nygadehuset, hvor vi én gang om måneden mødes til pladehygge og måske et glas vin eller to.

Vinylpladen har fået et stærkt comeback i de seneste år, og mange har opdaget at plader bare lyder bedre. Vi dykker ned i musikken og fortæller historier om pladeudgivelser, covers og musikere, mens vi lægger plader på, og du er selvfølgelig også velkommen til at tage dine egne favoritplader med. Vi glæder os til hyggeligt samvær og god musik i Nygadehuset.

Det koster gratis og er drøn hyggeligt - men tilmelding er nødvendig Køb/bestil billet