Viser 1-5 ud af 134 i Danmark fra/efter 3. apr. 2020

Tobaksgaarden

Fre. 3. apr. 2020, kl. 21-23.
Mother Mink (S).
Mother Mink er en ustoppelig og højst udsædvanlig kvintet fra Sverige! Med en unik instrumentering og en fandenivoldsk sangerinde, er Mother Mink blevet et stort klub- og festivalnavn i Sverige og Tyskland, hvor efterspørgslen ingen ende vil tage! Barytonsaxofon gennem basforstærker, surf-guitar, trommer, synths og samples sammen med en kompromisløs, gennemført vokal giver Mother Mink sit sprudlende, originale udtryk. Det unge band er kendt for nogle enestående sceneoptrædender, hvor alt kan ske! Det absurde, det vanvittige og det teatralske omkranser den gode, catchy pop-melodi. Genren kalder de avantgarde-pop; det er upbeat, festligt og uforudsigeligt. Teksterne er kritiske overfor forbrugersamfundet, menneskets klimabelastning og social uretfærdighed. Mother Mink har signed med Sony Music Sweden

Rødovre Skøjte Arena

Lør. 4. apr. 2020, kl. 19.
Koncert - Jokeren & Humleridderne.
Lørdag d. 4. april er der koncert i Rødovre Hallen med Jokeren og Humleridderne. Rødovre Skøjte- & Ishockey Klub og Rødovre Mighty Bulls arrangerer koncerten og overskuddet går ubeskåret til ishockeyen i Rødovre for at støtte ungdomsishockeyen samt talenternes vej til eliteishockeyen. Jokeren har gennem de seneste mange år været en sværvægter i dansk rap. Først som en del af Den Gale Pose og fra 2003 som soloartist. Med numre som "Havnen", "Kvinde Din", "Gravøl" og "Kun Os To" har han præget hitlisterne og han har herudover været med i Tv2's "Toppen af poppen" og været dommer i Talent 2009 og 2010 på DR1. Humleridderne blev dannet i slutfirserne og var op gennem halvfemserne én af Danmarks mest succesrige rap-grupper. De fleste vil kende numre som landeplagen "Malerhjerne", den samfundskritiske "Brobygningshysteri" og modtrækket til datidens smølfemusik, "Operation Blå Storm". Efter deres seneste albumudgivelse i 2003 satte gruppen karrieren på standby for at fortsætte det civile liv, men er nu tilbage på scenen igen. EARLYBIRD PRIS Billetprisen er 275 kr. (plus gebyr), men frem til og med søndag 8. marts er prisen kun 225 kr. (plus gebyr). (Earlybrid-rabatten fratrækkes automatisk i "kurven".) Programmet for aftenen er følgende: 19.00: Dørene åbner og DJ 20.00: Jokeren 20.40: DJ 21.00: Humleridderne 22.00: DJ 23.00: Tak for i aften Koncerten afholdes i Rødovre Hallen og indgang er gennem Rødovre Centrum Arenaen
https://www.facebook.com/events/1050481195308103/

Blågården - Støberiet

Lør. 4. apr. 2020, kl. 19.
Caribbean Culture Drop - Akae Beka - Vaughn Benjamin Tribute - Transfer Day Commemoration.
Caribbean Culture Drop er en række af events med vintage Reggae og Caribisk roots musik. Events der kombinerer de bedste live reggae acts, DJ's, caribisk inspirerede kulinariske oplevelser og talks med spændende personligheder med relation til kulturen. Den 4/4 er temaet for CCD de Vestindiske Øer. Vi markerer dagen for Danmarks overførsel af øerne til USA og den fælles historie og skæbne som vi fortsat deler. Vi glæder os meget til at formidle musik og kunstkultur fra de Vestindiske Øer og har en lang række af aktiviteter og optrædener som fokuserer på fortællinger og udvekslinger, som stadig er yderst relevante 103 år efter at Danmark "vaskede" sine hænder rene. Artlantics mål med dette tema er at skabe et rum hvor spirituel helbredelse og udvikling kan blomstre.

Vaughn Benjamin - Voice of Midnite and AKAE BEKA - har udgivet over 70 albums og har sammen med sin bror Ron Benjamin skabt og defineret et brand af Virgin Islands Reggae som er helt sin egen. I over 20 år har Vaughn Benjamin været på den absolutte frontlinje i kampen for kærlighed, fællesskab, internationale moralske standarder, reparation og helbredelse, kreativitet, intelligente og rebelske betragtninger, musikalske udfoldelser og spiritualitet. Da Vaughn Benjamin gik bort den 4. november 2019, efterlod det den internationale reggae scene i et stort chok, og vi bruger anledningen til at hylde en af de helt store SoulJahs liv og store bedrifter.

Dørene åbner kl 19 hvor vi byder indenfor på Støberiets med endnu en omgang Caribisk Cuisine, spændende aktiviteter, indslag og good vibes.

Forvent en aften ud over de sædvanlige!

// STAY TUNED //
https://www.facebook.com/events/196488431591774/

Gimle

Ons. 8. apr. 2020, kl. 23-00.
Natklub: Silent Disco - Udskudt!
Kan du aldrig blive enig med dine venner om hvilken musik i skal høre? Træt af at råbe til dine venner hele aftenen? Kan bartenderen aldrig høre hvad du bestiller? Eller ville du ønske at DJ'en havde en skip funktion? Så kom og vær med når Gimle åbner en ny natklub med Silent Disco i Tanken. Forskellige DJ's smider de vildeste tunes i dine høretelefoner, så der er flere fester i gang på samme tid. Festen starter allerede kl. 19.00 med shows fra Joyce, Blikfang og Ecstacy In Order.: https://gimle.dk/program/joyce-blikfang-ecstasy-order. Billetter til Silent Disco sælges kun i døren, såfremt der ikke er udsolgt. Billet til koncerten giver også adgang til Silent Disco. Min. 18 år fra kl. 23.00

Loppen

Tor. 9. apr. 2020, kl. 20.30.
Black Milk (US) & Nat Turner Band.
Den amerikanske rapper Black Milk startede karrieren ud som producer for den legendariske hiphop-gruppe Slum Village. Siden da har han holdt sig forrest i feltet med mere end 15 udgivelser, og torsdag d. 9. april vender han tilbage til Loppen. Curtis Eugene Cross aka Black Milk er født og opvokset i Detroit, hvor han startede karrieren som producer for hjembyens undergrundshelte Slum Village. I 2005 udgav han sin første soloplade Sound of the City, vol. 1 og landede en pladekontrakt hos Fat Beats Records året efter.

Siden da har det ikke stået stille for den amerikanske rapper og producer, der udover Slum Village har arbejdet sammen med en lang række af hiphoppens tunge drenge, der bl.a. tæller Pharoahe Monch, RZA, Danny Brown, Black Thought, Wiki og mange flere. Gennem sin karriere har Black Milk ikke kun holdt sig til kunstnere indenfor hiphoppens sfære, men har bl.a. blandet blod med Jack White og Rober Glasper, og har i flere år haft live-bandet Nat Turner med sig, når han optræder live.

Som rapper er han en lyrisk troldmand med indsigtsfulde tekster, og hans intense koncerter har for længst sikret ham anerkendelse som én af gamets skarpeste live-performere. Hans seneste album DiVE udkom i august sidste år, hvor han formår at fastholde sin unikke stil samtidigt med, at han altid går nysgerrigt og kreativt til værks.

"DiVE pleasantly sounds like Mos Def and J Dilla got drinks at an after-hours joint and started low-key jamming off-stage." HipHopDX (4,2/5)

Sidste gang Black Milk lagde vejen forbi Danmark var i 2018 og der er kun grund til at glæde sig til at opleve den lyriske troldmand, når han igen rammer Loppen med Nat Turner Band i ryggen
http://loppen.dk/kalender/black-milk-nat-turner-band