Viser 1-5 ud af 150 i Danmark fra/efter 26. aug. 2019

Louisiana Museum of Modern Art

Tir. 27. aug. 2019, kl. 19.30.
Den Sorte Skole - i samtale og koncert.
Den Sorte Skole, Simon Dokkedal og Martin Højland, har skabt et helt nyt værk til Louisiana, der "sætter alverdens stemmer i centrum". Man kan møde duoen i samtale og koncert i Skulpturparken, nedre plæne.

Den gamle fængselsgård

Ons. 28. aug. 2019, kl. 15.30.
Musik i fængselsgården - Woodhouse Quintet.
Med inspiration fra jazz, funk og hiphop skaber de et lydbillede med poppede melodier og jazzede akkorder. En musikoplevelse som foregår i nuet.

Mariaparken

Fre. 30. aug. 2019, kl. 13:00 - kl. 20:00.
Deep og Chill i Græsset Mariaparken.
Fredag den 30 August åbner vi op for en ny omgang hygge i Mariaparken. Her vil der være en masse lækre og sprøde toner, fra nogle af områdets dygtigst djs. Sæt dig i græsset og nyd loungestemning og lad dig forføre af musikken.

https://www.facebook.com/events/405276550073354/

Fredag den 30 August åbner vi op for en ny omgang hygge i Mariaparken. Her vil der være en masse lækre og sprøde toner, fra nogle af områdets dygtigst djs. Sæt dig i græsset og nyd loungestemning og lad dig forføre af musikken.

Tag dine kollegaer under armen og kom ned i Mariaparken i Vejle. Det er gratis.

DAGENS LINE-UP!

Vil blive officielt gjort til august

Har du en god idé til et indslag, vil du hjælpe med at reklamere, rydde op, sponsorere eller noget helt andet, hører vi gerne fra dig. Eventet ligger samme dag som Medina og Suspekt spiller i Byparken, så her er altså den perfekte chance for at kickstarte festen

Vi ses i Mariaparken!

Elektroniske VEJLE
Initiativ for mere elektronisk musik i byen!


https://www.facebook.com/events/405276550073354/

Hjortespringbadet

Fre. 30. aug. 2019, kl. 19-21.30.
Pool party i Hjortespringbadet.
Pool party for børn i 4., 5. og 6. klasse. Sjov, leg og diskotek i Hjortespringbadet. Gratis adgang. Medbring badetøj, håndklæde og mønter til salgsboden. Arrangeret af skolefritidsklubberne i Herlev.

Fredag d. 30. august 2018, kl. 19-21.30. (Gratis for børn i 4., 5. og 6. klasse)

Aarhus Congress Center

Fre. 30. aug. 2019, kl. 20.
Sensommerfest med NIK & JAY.
Koncerten afholdes i aarhus congress center. train & pdh præsenterer sensommerfest med nik & jay i acc. denne sommer gjorde de det igen tog landets festivaler med storm. Nu løfter Danmarks største pop-duo, Nik & Jay, sløret på tre store indendørs shows til næste år!. 25.10.2018 kl. 10.00.

Det bliver ikke større, end når Nik & Jay lukker sommerens festivaler - drengene er taknemmelige for, at de kan gøre det igen igen! Og når støvet har lagt sig fra sommerens sidste fest under åben himmel, sker der altid noget. Nik & Jay fortæller: "Der er noget helt unikt ved at gå indenfor. & hvorfor ikke gøre det, mens varmen fra solens stråler stadig sidder på huden & minderne fra dagen flyder sammen med minderne fra dagen før dagen & lyset slukker & musikken starter & det er en ren Nik & Jay aften. Intet er som det. Hvorfor har vi sådan et sejt publikum? Det er på tide at ramme et par indendørs spillesteder igen med vores day 1's & nye tilhængere. Back by popular demand. Nik & Jay er i huset."

Nik & Jay gæster tre store danske byer på tre store venues på tre store sensommeraftener i 2019 herunder d. 30.08 AARHUS CONGRESS CENTER - AARHUS.

De Største. Drengene. Bagmændene. Mange navne - men vi kender dem alle sammen som Nik & Jay. Siden debutsinglen i 2002, har det altid nytænkende nyskabende makkerpar ikke set sig tilbage, men leveret hit på hit til klubben, landevejen, lejrbålet altid med hjertet på det rette sted

Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen
http://www.train.dk/ Køb/bestil billet