Viser 1-5 ud af 139 i Danmark fra/efter 25. jun. 2019

Musikhuset Aarhus

Tir. 25. jun. 2019, kl. 20.
Diem Elektro: Afslutningskoncert.
Fri entré.

Gilleleje Bibliotek

Tor. 27. jun. 2019, kl. 20.
Live koncert: Rød Sofa.
Rød Sofa er en lokal musik gruppe bestående af 3 vokalister og 1 producer. De 4 drenge er klar. De 4 drenge er klar med deres debut koncert.
Vi skal høre en times original musik baseret på hip hop, men med elementer fra andre genrer.

Det foregår på Kulturbroen ved Kulturhavn Gilleleje/Gilleleje Bibliotek. Peter Fjelstrups Vej 12. 3250 Gilleleje

Koncerten er gratis og alle velkomne.

Arrangør: Gilleleje Bibliotek

Kulturhavn Gilleleje

Fre. 28. jun. 2019, kl. 17-20.
Mad og musik på Kulturbroen.
Kulturhavn Gilleleje gentager sidste års succes: Mad og musik på Kulturbroen. Mikkel Wendelboe styrer musikken og holder gang i festen. Begejstrede allerede sidste år med sin lækre musik.

Prismen

Fre. 28. jun. 2019, kl. 19-22.
Sol på bagsiden præsenterer: Fars Rum.
Hip-hop live musik med Fars Rum og selvfølgelig en masse grillhygge og sol! SOL PÅ BAGSIDEN #4 præsenterer denne fredag udendørskoncert med Fars Rum, mens Øens Spisested serverer mad (menu følger) og fadølsanlægget er hevet udenfor. Arrangementet er helt gratis - så kom og nyd musikken i solen sammen med os! Fars Rum består af de 2 vokalister Jumelo & HejMahn, der synger, rapper og toaster over musikalske orgier af sitrende guitar, brummende bas, sprød saxofon og medrivende rytmer. Et uhøjtideligt univers af løssluppenhed og positiv energi, der efterlader dig med ømme dansestænger og et stort smil på læben foruden en insisterende kilden i underlivet. Teksterne er velskrevne og originale og leveret med et glimt i øjet. Til deres liveshows giver de den altid fuld slæde, og den får på alle tangenter med hjælp fra bassisten Mælk og saxofonisten PastorPaa, der giver det hele en lækker organisk feeling og får det til at koge helt over med en forførende solo på de helt rette tidspunkter. De vil gerne danse, og det skal være med dig, så kom og slip din indre bavian løs til noget funky hiphop med krydret med frække reggae- og funkelementer. Til at styre slagets gang står DJ Mønt bag tasterne. Links: https://www.youtube.com/watch?v=M4od1BiZq1s / Stadig Dum (nyeste Single) https://www.youtube.com/watch?v=EO32o0wy6TE / Dans med dig video https://www.facebook.com/FarsRum/ https://open.spotify.com/artist/38vSwdk33fWEiPYu90OqZ5 Vi glæder os til at se dig til sol, musik, dans og kolde sommerdrinks!!
https://prismen.kk.dk/event/sol-paa-bagsiden-praesenterer-fars-rum

Shooters Nightclub

Lør. 29. jun. 2019, kl. 23.
Studenterfest // Jimilian // Lørdag den 29. juni.
Studenter festen fortsætter :) I år har vi hyret, en af de mest populære artister, nemlig JIMILIAN !! Vi har booket manden som står bag Kick, Slem Igen, Cockblock, Sommer Sindssyg & Damer På Lager.
https://www.facebook.com/events/308747160062193/