Viser 1-5 ud af 133 i Danmark fra/efter 7. jul. 2020

Fælledparken, Familieboden

Tor. 9. jul. 2020, kl. 17.30.
Træningsfest med Henrik Leth & Tim Andresen.
Vi hiver en af Danmarks bedste DJ's ud af clubben CULTURE BOX - Danmark svedigste natclub og får sat festen igang udendørs og tilsætter vores bedste worksouts. 3 timers træningsfest med Henrik Leth + erfarne gæstetrænere. Køb/bestil billet

DGI stadion Rønne

Fre. 17. jul. 2020, kl. 14.
Golden Island Open Air.
Foruden den helt unikke beliggenhed, nemlig i udkanten af Rønne, kan du opleve både alt fra upcoming, danske og internationale stjerne artister. En af de væsenlige ting, som adskiller Golden Island Open Air er den meget lav pris på drikkelse, mad og billetter.

Sagt med andre ord: Er i klar til et fantastiske sommer Open Air, hvor vi sammen skaber de unikke øjeblikke som i aldrig vil glemme? Det tror vi på at i er! Vi lover jer det bedste hvad den danske og internationale musik verden har at byde på, de mest unikke omgivelser, uden transport bekymringer, lige i udkanten af Bornholms hovedstad Rønne, med den helt rigtige sommer stemning og helt uden økonomiske bekymringer på festpladsen.

Fredag d. 16 juli.

Festpladsen åbner kl. 14.00

Festpladsen lukker kl. 01.00

Lørdag d. 17 juli.

Festpladsen åbner kl.14.00

Festpladsen lukker kl.01.00

ALDER

Du skal være fyldt 15 år for at få adgang til festivalpladsen på egen hånd og betragtes herefter som voksen. Er du under 15 år, er du velkommen i følgeskab med en voksen over 25 år, som har en gyldig billet.

Børn under 11 år er gratis.

Husk at medbringe gyldigt billede-ID for både børne og voksne, da vi kontrollere det ved indgangen

HANDICAPFORHOLD.

Er du som gæst til Golden Island Open Air i besiddelse af et ledsagerkort, kan du gratis få en hjælper med ind på festpladsen. Du henvender dig til indgangen ved ankomst og viser dit ledsagerkort, samt gyldigt billedelegitimation. Din ledsager vil få et endagsarmbånd til den gældende dag, som i frit kan komme op og få ombyttet den kommende dag til et nyt. Kørestolsbrugere kan have problemer nogle steder på festpladsen, da underlaget kan variere Køb/bestil billet

Gimle for Børn

Man. 13. til fre. 17. jul. 2020, kl. 10 til 17.
Roskilde Rapskole.
Så er det tid til en lærrig og sjov rap workshop 13. 17. juli. Er du i alderen 13 - 21 år og kunne tænke dig at lære mere om at rappe og i særdeleshed freestylerappe? Så skal dig og dine venner skynde sig at melde sig til. Roskilde Rapskole på Gimle med MC Caffe og Ja9k Beats 13.-17. juli.

Er du i alderen 13 - 21 år og kunne tænke dig at lære mere om at rappe og i særdeleshed freestylerappe? Så skal dig og dine venner skynde sig at melde sig til.

MC Caffe vil lære dig, hvordan man gør den kreative tekstkrivningsproces til en lærerig og sjov oplevelse. Hvordan man finder sit flow på et beat, og hvordan man får det hele til at spille på scenen.

Ja9k Beats vil bl.a. fortælle om, hvordan man tidligere har produceret beats, og hvordan man i dag kan komme hurtigt i gang med at producere beats, og hvordan man bygger det op.

Det hele kulminerer med, at du får lov til at rappe direkte fra Gimles store scene i Tanken.

I samarbejde med Gimle og Roskilde Kommune tilbyder vi fra mandag d. 13. juli til fredag d. 17. juli

En sjov og lærerig rapworkshop for dig, der vil i gang med at rappe.

Alder: 13-21 år
Tid: 10:00-13:00
Dato: 13.-17. juli (uge 29)
Sted: Gimle
Antal: Max 30 deltagere pr. dag
Tilmelding: Via mail til info@mccaffe.dk
https://www.facebook.com/events/267834744476131/

Kulturbroen, Kulturhavnen

Lør. 25. jul. 2020, kl. 15.
Musik på Broen - DJ Katrine Ring.
Genhør og gensyn med én af Danmarks allerbedste DJ's - nemlig Karine Ring, som har begejstret de tidligere gange, hun har spillet på Kulturbroen. Cool og veloplagt musik serveret med nærvær og charme - det bliver en pragtfuld eftermiddag på Broen. Genhør og gensyn med én af Danmarks allerbedste DJ's - nemlig Karine Ring, som har begejstret de tidligere gange, hun har spillet på Kulturbroen. Cool og veloplagt musik serveret med nærvær og charme - det bliver en pragtfuld eftermiddag på Broen.
Adgang er gratis, men det er nødvendigt at bestille adgangsbillet

Union

Lør. 25. jul. 2020, kl. 17.
Astrid Sonne // ALICE Summer Series.
Den internationalt anerkendte elektroniske musiker og violinist optræder med sine følelsesladede harmonier og hurtige arpeggioer. Den internationalt anerkendte elektroniske komponist og violanist Astrid Sonne har de sidste par år været på alles læber. Udover at have spillet et utal af gange på ALICE har hun gæstet både Rewire Festival, Atonal i Berlin og Roskilde Festival to år i træk. Med sin baggrund i klassisk musik, afsøger Sonne grænselandet mellem det organiske og det elektroniske. Hendes store, åbne kompositioner, der rummer alt fra synthesizere til bratsch-sekvenser og vokal-samplinger, trækker på skøn europæisk kortradition såvel som trance og kakofoniske eksperimenter. Som ingen anden formår Sonne at udtrykke sårbare emotionelle stadier i minimalistiske og statiske soundscapes - en menneskelig ømhed i et futuristisk klangunivers, som efterhånden er blevet hendes kendetegn. Vi glæder os til at præsentere Astrid Sonne til ALICE Summer Series. - ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series - en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Hen over sommeren præsenterer vi en række dejlige koncerter i vores baggård. Tag dine venner med til ALICE Summer Series - sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers' Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere. Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads - så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer. Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series! OBS: Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler. Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum - det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk
https://union.kk.dk/da/event/astrid-sonne-alice-summer-series