Viser 1-5 ud af 94 i Danmark fra/efter 2. dec. 2020

Teglværket

Ons. 2. dec. 2020, kl. 19.
Pede b - gudskelov listening party.
Pede B og co byder velkommen til et intimt listening event, hvor du både får fingrene i en GUDSKELOV LP to dage før pladen udkommer, og kan høre kræfterne bag albummet beskrive tilblivelsen. Der er lagt op til en hyggelig aften i Teglværkets fede rammer, når Pede B og producer Adam Sampler deler en masse detaljer fra albummets tilblivelse, og viser teksterne live på storskærm, mens de nye numre for første gang spilles offentligt. Alle billetkøbere får et eksemplar af GUDSKELOV på dobbeltvinyl med i prisen, så havde du alligevel tænkt dig at købe pladen, kan dette event anbefales som en eksklusiv præsentation før du sætter den på anlægget derhjemme Køb/bestil billet

Musikefterskolen i Humble

Ons. 2. dec. 2020, kl. 20.
SULKA (DK) på Musikefterskolen i Humble.
"Jeg er på røven over Sulkas dybde i hendes tekstunivers og vanvittige talent - hun er en ener!" Sådan skriver Tue Track fra Malk de Koijn, som har produceret Sulkas debutalbum 'Epoker'. SULKA spiller koncert på Musikefterskolen i Humble d. 2/12 kl. 20. "Jeg er på røven over Sulkas dybde i hendes tekstunivers og vanvittige talent - hun er en ener!" Sådan skriver Tue Track fra Malk de Koijn, som har produceret Sulkas debutalbum 'Epoker'.

Onsdag d. 2. december 2020 kl. 20:00 spiller SULKA koncert på Musikefterskolen i Humble. Koncerten er åben for alle interesserede. Billet skal købes på forhånd gennem Billetto. Billetpris: 50. kr.

BIOGRAFI

SULKA er en rapper med ungdommens vildskab og en veterans autoritet - skabt i undergrunden og med en musikalsk fascination af jazzens frihed og punkens anarki.

SULKA er en ung stemme og med en modenhed i sit udtryk der - indtil videre - er ga°et under radaren hos de fleste. Flowet er flabet - pa° én gang legesygt og tight. SULKA er en teknisk dygtig rapper og samtidig fuldstændig hæmningsløs i sit sprog og i sine tekster.

Livsrejsen hen til at SULKA greb mikrofonen har, efter eget udsagn, været vanvittig. Der har været mange stop pa° vejen, blandt andet en tidlig ungdom i Ungdomshuset og resten af landets hjørner.

Indgangen til rappen gik gennem eklektiske, elektroniske strømninger som Gorillaz, Portishead, Malk de Koijn og MF Doom.

SULKA er rap i sin fineste form og med et talent, der er svært at komme udenom. For med sin na°desløse lyrik udfolder SULKA sin helt egen stil der rækker langt udover, hvad der forventes af en debutant
https://billetto.dk/e/sulka-dk-pa-musikefterskolen-i-humble-billetter-483639

Musikhuset Aarhus

Ons. 2. dec. 2020, kl. 20.
Diem elektro.
Koncerten er gratis men kræver billet, som kan bookes her.Koncert studerende fra musikkonservatoriets DIEM uddannelse.Karl Emil Zinn HansenMads Dalsgaard Bergl. Koncerten er gratis men kræver billet, som kan bookes her.

Koncert studerende fra musikkonservatoriets DIEM uddannelse.

Karl Emil Zinn Hansen
Mads Dalsgaard Bergland
http://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/diem-elektro-4/

Kulturium Bibliotek

Tor. 3. dec. 2020, kl. 15-15.50 & 16-16.50.
Kreative workshops: Julepynt.
Vi laver julehjerter, musetrapper og andet juleklip. Gratis billetter bestilles her på siden fra den 19. november Køb/bestil billet

NygadeHuset - Kulturhus

Tor. 3. dec. 2020, kl. 19.
Vin & Vinyl.
Vi inviterer alle pladeglade og musikinteresserede til at besøge os i Nygadehuset, hvor vi sørger for et hyggeligt arrangement med masser af god musik, snak og hygge :-). Kom til Vin & Vinyl i Nygadehuset, hvor vi én gang om måneden mødes til pladehygge og måske et glas vin eller to.

Vinylpladen har fået et stærkt comeback i de seneste år, og mange har opdaget at plader bare lyder bedre. Vi dykker ned i musikken og fortæller historier om pladeudgivelser, covers og musikere, mens vi lægger plader på, og du er selvfølgelig også velkommen til at tage dine egne favoritplader med. Vi glæder os til hyggeligt samvær og god musik i Nygadehuset.

Det koster gratis og er drøn hyggeligt - men tilmelding er nødvendig Køb/bestil billet