Viser 1-1 ud af 1 d. 14. okt. 2019

Askovfonden KBH+

Man. 14. til tor. 17. okt. 2019, kl. 10.
Made By Girls.
Rapolitics tilbyder dig og dine veninder 4 dages workshop fra den 14. oktober til og med den 17. , hvor I får hjælp til at lære at producere og indspille jeres egen sang/rap i et professionelt studie. Har du nogensinde haft en drøm om at prøve musikken af? Gemmer der sig en rapper i dig? Eller en producer? Så er MADE BY GIRLS lige noget for dig og dine veninder!

I efterårsferien fra den 14. til 17. oktober giver MADE BY GIRLS dig mulighed for at prøve kræfter af med musikken med hjælp fra erfarne kvindelige musikere - HELT GRATIS!

Aldersgrænse: 13-20 år

Til workshoppen får du hjælp til at skrive din helt egen sang fra RAPOLITICS' rapcoaches Iris Poparic, Tina Mweni og Filuka hvorefter Beats By Girlz hjælper dig med at producere dit helt eget beat.
Når både beat og tekst er klar, kommer du i studiet, hvor du vil få indspillet din helt egen sang med hjælp fra DJ'en KCL MUSIC!

Workshoppen slutter af med et showcase på Underwerket, hvor I skal optræde med jeres nyproduceret numre. Før showcasen får du tips og tricks til performance og mimik på scenen af den anmelderroste rapper, Lucy Love. Så tag din musikerdrøm ud af soveværelset og prøv det af hos RAPOLITICS - Det er helt gratis!

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig på mail til maria@rapolitics.org og læs mere på Facebook-begivenheden

Projektet er støttet af Roskilde Festival & Nørrebro Lokaludvalg
https://www.facebook.com/events/711232292707828/