Viser 1-5 ud af 111 fra/efter 27. feb. 2021

Vejen Bibliotek

Lør. 27. feb. 2021, kl. 11-12.
Tættere på træer - en kollektiv skovtur i hele Danmark.
Kom med når vi i hele Danmark går i skoven sammen - hver for sig. Kom tættere på træer sammen med naturvejledere og Trapholt. Gå en tur i din yndlingsskov eller park og tænd for Zoom-linket kl. 11 på din mobiltelefon. Her vil naturvejledere guide dig til en oplevelse af skoven på en helt ny måde. Alle vores sanser vil komme i spil, og du vil komme til at opleve skoven på måde, som du garanteret ikke har prøvet før. Gør oplevelsen til en del af din skovtur, tag gerne familien med, og få en helt ny dimension til skoven. Vælg et sted hvor der er god mobildækning. Oplevelsen bliver optimal hvis man er to eller flere sammen.

Hent link til at deltage og læs mere her: Tættere på træer

Skovturen finder sted via Zoom den 27. februar kl. 11-12. Det er gratis at deltage og alle er velkomne.

TÆT PÅ TRÆER sætter fokus på klimaet og den stigende interesse for at komme tæt på naturen. I Trapholts store kunstprojekt skal deltagerne skabe en kunstig skov i patchwork. I samarbejde med tekstilkunstner Tina Ratzer og naturvejledere bliver der mulighed for deltage med sit eget unikke patchwork, komme med på opdagelse i naturen samt lære at plantefarve selv.

Forhåbentligt vil det senere på foråret være muligt at åbne bibliotekerne så meget op at det bliver muligt at holde workshops med Tæt på træer på Vejen Kommunes Biblioteker.

Læs mere om kunst- og håndarbejdsprojektet på Trapholts hjemmeside trapholt.dk/taet-paa-traer og facebook Tæt på træer

Musikhuset Aarhus

Ons. 3. mar. 2021, kl. 20.
Flyttet: DIEM Elektro.
Ved musikkonservatoriets koncerter møder publikum unge, talentfulde studerende, på vej til at blive professionelle musikere, sangere, musikpædagoger eller komponister/sangskrivere. Koncerterne er en del af de studerendes uddannelse. Der kan forekomme ændringer eller aflysninger med kort varsel. Hold øje med kalenderen på konservatoriets hjemmeside: https://musikkons.dk
http://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/diem-elektro-1/

Parkeringspladsen ved Kajak klubben Viking

Man. 8. mar. 2021, kl. 10-12.
Forløb: 3 x Naturterapi.
Dette er et forløb som strækker sig over tre gange i Marselisborgskov lidt syd for Århus. Vi bruger naturen terapeutisk til øget velvær og balancen i krop og sind. Få lys og luft i den mørketid. Lær at brug naturen til at finde ro i krop og sind.

Oplev mere nærvær og hvordan naturen kan facilitere til mere positiv og konstruktive tankemønster.

For dig som i perioder kæmper med at holde stress, angst og depression væk fra din hverdag.

Indre uro, tanker og bekymringer der kører i ring, udmattelse og følelsesmæssig ustabilitet, kan være konsekvensen af længere tids overbelastning.

I dette vinterforløb arbejder vi mod at normalisere nervesystemets reaktioner og sænke niveauet af stresshormoner i kroppen.

Du vil opleve fornyet energi og håb for forandring.

Forløbet vil styrke din mental og fysisk sundhed

Du får redskaber til fremadrettet at bruge naturen til at genfinde roen og forebygge fx stress, angst eller depression

Det at bruge naturen, når vi er klemt i livet, er som sådan ikke noget nyt. Vi mennesker har gennem årtusinder brugt naturen terapeutisk til den restituere os og mange forskningsstudier har i dag påvist hvordan naturen har en betydelig positiv effekt for vores sundhed.

I dette forløb får du et arrangeret rum for at opholde sig i naturen. Ikke kun bevæge dig igennem naturen, som på en gåtur, men netop opholde dig ude i hele tre timer på en meningsfuld og nærværende måde.

DATOER:

Forløbet strækker sig over 3 mandage.

Den 8.3.

Den 15.3.

Den 22.3.

TID

Alle dage fra kl. 10.00 til 12.00

PROGRAM/INDHOLD

Du vil indgå i en lille gruppe der sammen guides gennem skoven og guides til at skærpe sanserne om de smukke omgivelser.

Som middel til at øge velvære, ro og balance i nervesystemet guides du igennem små øvelser med særlig fokus på åndedræt og stimulering af kroppens sanser.

Vi opholder os i særlige udvalgte naturrum.

Går et par kilometer

Afslutter med en let frokost sammen.

Frokosten kan fx være lidt varm suppe eller grød jeg medbringer og nogle gange tilbereder vi det sammen over bål eller på Trangia.

Du er meget velkommen, selvom du føler dig udkørt eller du ikke orker at interagere socialt med andre. Netop for dig er et naturterapeutisk forløb en god måde at være sammen med andre. Det er naturen der er i fokus og naturen stiller ingen krav.

Du er også velkommen hvis du blot søger et frirum til ro og egenomsorg.

Stærk af natur

Aktivere sanserne - styrk sundheden

De nyeste forskningsstudier i naturbaseret terapi fra Sverige og England viser, at naturterapi har en positiv indvirkning på personer som kæmper med stress, angst og depression.

Forsknings viser dessuden at opholde i naturen og naturterapeutiske metoder kan:

Reducere stress, angst og depression

Forbedre søvn

Booster immunforsvaret

Kan være en medhjælpende faktor til at modvirker Hjerte-kar-sygdomme, kræft og diabetes.

Kontakt mig gerne for uddybende spørgsmål:

Tlf. 61676150

Email: anja@staerkafnatur.dk Køb/bestil billet

Pumpehuset

Fre. 12. mar. 2021, kl. 21.
Specktors - Support Cxrtier + Kå - Efterfest (surprise Line-up).
Det er knap otte år siden de populære Københavnerdrenge sidst væltede Pumpehuset til maj gør de det igen! Der er garanti for en festlig aften i højeste gear med support fra rapperen CXRTIER rapper/producer KÅ samt after party med surprise line-up (inkluderet i billetten).

Den populære electro-hiphop, techno rapgruppe hvis medlemmer går under kunstnernavnene Wanner & JonasForFanden har netop opnået platinstatus med tracket Unz Unz, der har mere end 9 millioner streams - deres største hit til dato! På fredag lander opfølger-singlen "Gutterne", som er en hyldest til vennerne, venskabet festerne! Man kan altså lige nøjagtig nå at komme i den helt rette stemning inden billetsalget starter til et af forsommerens største hiphop brag

Specktors startede i 2008, som en elektronisk rap-gruppe. De blev hurtigt kendt for deres vilde live shows mosh-pits på de Københavnske klubber spillesteder. Igennem de sidste 11 år har de udgivet 2 studiealbums, 2 EP'er et utal af mixtapes singler. De har spillet Roskilde Festival, Grøn Koncert, Fredagsrock i Tivoli flere gange næsten alle
andre festivaler, spillesteder natklubber i Danmark.

Specktors' fokus har altid været på festen selvom de har eksisteret i over et årti, så er tempoet stadig højt. Det har medført hits som UNZ UNZ, LIFE, LÅGSUS, 5 DRENGE I EN LILLE BIL, EJER DET FUCK MIG. Om fremtiden siger gutterne, at den ser skræmmende ud, men de vil gøre ligesom bandet på Titanic spille hele vejen med ned. Vi ses på floor
http://www.livenation.dk/ Køb/bestil billet

Pumpehuset

Tir. 16. mar. 2021, kl. 20.
Lous and the Yakuza.
Dørene åbner kl. 19.00. Se mere på. www.facebook.com/allthingslivedenmark. www.allthingslive.dk. www.pumpehuset.dk. Køb/bestil billet