Viser 1-5 ud af 253 fra/efter 16. dec. 2019

VEGA

Man. 16. dec. 2019, kl. 20.
Dave East (US).
Køb/bestil billet

Loppen

Tor. 19. dec. 2019, kl. 20.30.
Diamond D, Sadat X, Large Professor og A.G. (D.I.T.C) på Loppen.
Kom og gyng julen ind med et ægte hiphop-brag! Torsdag d. 19. december kan nemlig kun gå hen og blive en legendarisk lillefredag, når intet mindre end fire sværvægtere fra the golden age hiphop-æraen gæster Loppen!
http://loppen.dk/kalender/diamond-d-sadat-x-large-professor-ag

Odeon

Tor. 19. dec. 2019, kl. 21.30.
Infernal - Techno Tombola.
De seneste år har Infernal sendt Københavnerne på juleferie med en god gang vodka i blodet bas-armen højt hævet over nissehuen. Vega har været fyldt festen er mildest talt gået over gevind. Paw & Lina har besluttet at tage hele scenariet videre vil i år gi' jyderne fynboerne muligheden for at få ødelagt julen med et brag af en fest lige op til højtiden.
Når Infernal entrerer scenen bliver det med fuld energi, en gennemført æstetik, smukke kostumer, specialdesignet scenografi ikke mindst bas-arm til alle.
Efter koncerten fortsætter festen med optræden af et endnu ikke annonceret act DJ, der vil sikre at festen fortsætter for fuld ild.
En slags hel-aftensforestilling med overskriften TECHNOTOMBOLA. What's not to like?

Varighed: 1 x 90 min.

Vi ses i ODEON!
http://www.odeonodense.dk/ Køb/bestil billet

Genforeningshaven

Fre. 20. dec. 2019, kl. 16-21.
Isdisko.
Så afholdes der igen Isdisko på Skøjtebanen i Aabenraa. DJ spiller og medbringer røg og lys. Kom og vær en del af den fede stemning, og skøjte til tonerne af de nyeste hits. Der er mulighed for køb af varme drikke, sodavand, snack.

Kristianstads Teater

Fre. 20. dec. 2019, kl. 20.
Ken Ring - Tack För Mig (kristianstad Teater).
Arrangeras av Masa music. Køb/bestil billet