Viser 1-5 ud af 200 fra/efter 19. sep. 2019

NygadeHuset - Aabenraa Kulturhus

Tor. 19. sep. 2019, kl. 19.
Vin & Vinyl.
Vi inviterer alle pladeglade og musikinteresserede til at besøge os i Nygadehuset, hvor vi sørger for et hyggeligt arrangement med masser af god musik, snak og hygge :-). Kom til Vin & Vinyl i Nygadehuset, hvor vi én gang om måneden mødes til pladehygge og måske et glas vin eller to.

Vinylpladen har fået et stærkt comeback i de seneste år, og mange har opdaget at plader bare lyder bedre. Vi dykker ned i musikken og fortæller historier om pladeudgivelser, covers og musikere, mens vi lægger plader på, og du er selvfølgelig også velkommen til at tage dine egne favoritplader med. Vi glæder os til hyggeligt samvær og god musik i Nygadehuset.

Det koster gratis og er drøn hyggeligt - men tilmelding er nødvendig Køb/bestil billet

Salonen4xk

Fre. 20. sep. 2019, kl. 19.
Reggae-aften med Selector T.
Kan du heller ikke få nok af sol og tropiske rytmer? Vi har trukket i alle tråde og har hevet Selector T til Skælskør.
Han er født og opvokset i Kingston og har oplevet Jamaicas mest indflydelsesrige kunstnere på tæt hold. Nu er han en absolut erfaren reggae-DJ og tager os med på en musikalsk rejse igennem tiden, fra reggae'ens rødder til de nyeste skud på stammen. det bliver en hyggelig, spændende, chill aften helt i paradise style.
Vi laver virgin-cocktails, men hvad du hælder i dem er op til dig Køb/bestil billet

Ideal Bar

Fre. 20. sep. 2019, kl. 20.
Monarchy (UK).

http://www.vega.dk/ Køb/bestil billet

Raschs Pakhuz

Fre. 20. sep. 2019, kl. 20.
Rap i Raschs Pakhuz.
Rap/hip/hop arrangement i Raschs Pakhuz med upcoming navne. Kom til Rap i Raschs Pakhuz varm op til weekenden, når Musikhuzet inviterer til hygge ung musik i Musikhuzet med upcoming rappere. De optrædende, der tilmelder sig inden arrangementet, vil blive præsenteret på Musikhuzets hjemmeside musikhuzet.dk

Kontakt Peter helst inden arrangementet, hvis du har lyst til at optræde med et nummer eller to (skriv en mail på ph@musikhuzet.dk eller SMS på 30460959). Du behøver ikke at have stået på en scene før, bare du har lysten har øvet dig på din optræden forinden.

Det koster kun en tyver, der er studiepriser i baren.

Koncerten er den del af Bornholms Kulturuge.

Dørene åbner kl. 19:00
http://www.musikhuzet.dk Køb/bestil billet

VEGA

Fre. 20. sep. 2019, kl. 20.
Jon Bellion: The Glory Sound Prep Tour - Venteliste.
Support: Travis Mendes. Køb/bestil billet