Viser 1-5 ud af 127 fra/efter 27. apr. 2017

KoncertKirken (Blågårds Kirke)

Tor. 27. apr. 2017, kl. 20.
Arbitrary Live + Listening Room #1.
Det danske label arbitrary præsenterer d. 27. april det første af en serie arrangementer med et nyt interessant koncertformat, hvor liveoptræden kombineres med en fælles lyttesession. Det danske label/forlag arbitrary præsenterer i april og juni en ny koncertserie under titlen Live + Listening Room, hvor primært elektroniske komponister - både danske og internationale - optræder live. Før selve koncerterne præsenteres en kurateret række af kortere, pre-indspillede elektroniske og elektroakustiske lydværker (Listening Room) af kunstnere som Carl Stone (US), Andrew Pekler (DE), Svetlana Maras (SRB), Frank Bretschneider (DE), Andrea Neumann (DE) og mange andre.

Live + Listening Room er forsøg på at præsentere et nyt koncertformat, såvel som elektronisk musik, der sjældent opleves i Danmark - herunder kunstnere fra Tyskland, Østeuropa og dele af USA. Grundtanken med Listening Room er at skabe optimale rammer for en fokuseret, kollektiv lyttesituation, hvori der kan præsenteres elektroniske og elektroakustiske musik- og lydværker, der enten hovedsagelig afspilles ved akademiske festivaler eller lever et liv på forskellige niche-udgivelser. Kun sjældent får disse værker den opmærksomhed, som en kollektiv lytning i Koncertkirkens optimale rammer kan levere.

Ved det første arrangement d. 27. april optræder foruden Mads Emil Nielsen også ukrainske Nikolaienko. Han har gennem længere tid hentet inspiration i tidlig elektronisk musik, exotica og sovjetiske film-soundtracks, og udgav i 2015 soloalbummet The Sounds of Pseudoscience. Nikolaienko har bl.a. optrådt på festivalen Next Sound i Kiev og står bag selskabet Muscut.
http://muscut.org/
https://soundcloud.com/muscut/sets/the-sounds-of-pseudoscience-1

Koncertserien arrangeres det danske label arbitrary, som blev stiftet i 2014 af musiker/komponist Mads Emil Nielsen. arbitrary står bag udgivelse af grafiske partiturer (Framework) og illustrationer, udgivelse af lyd og musik på diverse formater (vinyl, CD) samt en række eksperimenterende mixtapes og lydcollager (arbitrary assemblage series) produceret af tyske, amerikanske og russiske kunstnere. arbitrary har desuden fungeret som kunstnerisk platform i forbindelse med bl.a. radiosoundtracks, dokumentation og koncerter i DK, Italien og Berlin, DE.

Før og efter koncerterne afspilles udvalgte dele af arbitrary's mix-/assemblage-serie. http://arbitraryproject.com/mixes

Koncertserien præsenteres i samarbejde med festivalen G((o))ng Tomorrow, og fortsættes senere i 2017.

http://arbitraryproject.com/
http://koncertkirken.dk/
http://gongtomorrow.dk/

http://arbitraryproject.com/Live-Listening-Room-1
http://arbitraryproject.com/Live-Listening-Room-1

Teater Momentum

Tor. 27. apr. 2017, kl. 21.30.
She Dives.
Koncert efter forestillingen M.I.S. Natten Lang. She Dives er et helt nyt projekt fra den københavnske undergrund. Med kun to sange på Soundcloud er det gået stærkt for duoen. 2016 har været et travlt år med flere turneer i Centraleuropa og indspilningen af debutalbummet NEBULA. Albummet er konceptuelt drejet omkring temaet forfald. Med så eklektiske inspirationskilder som William basinski og Portishead er She Dives lige dele eksperiment og opløftende melankoli. Med deres blanding af kølige elektroniske toner og forsanger Nils Blochs karakteristiske vokal, imponerer She Dives med deres intense og dragende liveoptræden.

Anden halvdel af She Dives er et velkendt ansigt på Teater Momentum. Asger Kudahl har i sæsonen 2016/2017 været lyddesigner på vol. 10 aka. Det Ny Kgl. Teater, heriblandt på forestillingerne ØDIPUS/ANTIGONE, HØJSKOLESANGBOGEN og HELLIGTREKONGERSAFTEN, og indtager med koncerten altså igen Momentums lokaler.

Koncerten er gratis for publikum med billet til M.I.S. - Natten Lang samme aften.

Koncerten er støttet af Odense Kommunes Musikudvalg og Statens Kunstfonds Projektstøttetudvalg for Musik
http://www.teatermomentum.dk/event/she-dives/

Fasching

Fre. 28. apr. 2017, kl. 20.
Alice Francis.
Trion Alice Francis injicerar elektronik i 1920- och 30-talens swing och bjuder på ett sväng som andas lika delar amerikansk förbudstid och urban nutid. Nya skivan Electric Shock släpps under våren och med materialet från den i bagaget ger sig en av vår tids svängigaste grupper ut på världsturné och ett av stoppen sker på Fasching. Alice Francis består av sångerskan och låtskrivaren Alice Francis (även känd som Miss Flapperty), producenten och beatsmakaren Mr. Goldielocks och körsångaren Sir Chul-Min Yoo. Tillsammans har de grävt djupt i det amerikanska swingarvet från gulderan på 1920- och 1930-talen. Snabbt, svängigt och energiskt är bara förnamnet. Swing- och charlestonsoundet har uppdaterats med elektroniska instrument. Resultatet låter som om Josephine Baker kommit över en sampler och snöat in på electro och hiphop.

Trion har turnera flitigt under senare år. De har bland annat delat scen med stora namn som Alicia Keys, Erykah Badu och Public Enemy. På med swingpjatten och fjäderboan och gör dig redo för en dansinsats!

Alice Francis sång
Mr. Goldielocks sampler
Sir Chul-Min Yoo körsång Køb/bestil billet

Huset KBH Musikcaféen

Fre. 28. apr. 2017, kl. 20.
Fuld Effekt + 808loveboys.
(DK). Fuld Effekt laver dansevenlig hiphop bevæger sig i et lydunivers bestående af pop, funk disco. Med albummet 'Hommes Fatales', som havde release i december, understreger gruppen hvilket must de er for ethvert fest-soundtrack, singlen 'Vandtæt' nåede toppen af Spotify's Denmark Top 50 chart. Teksterne omhandler kvinder, byen fester anno 2017 med et glimt i øjet et smil på læben. Gør dig klar til en tur på floor, når ZacDaddy, Beefsupreme, SpytClaus DJ Speakr indtager Musikcaféen blæser dig bagover.LYT:https://www.youtube.com/watch?v=R6Yu_wGk42c808loveboys

808loveboys(DK)

808loveboys er et spritnyt hiphopkollektiv bestående af fire young guns fra Horsens. I maj sidste år lagde de første demo på DR's Karrierekanonen, 24 timer senere blev de informeret om, at de var blevet udvalgt til Ugens Kanon blev spillet på P3 P6. Det fulde debutalbum ramte streamingtjenesterne i december.LYT:https://www.youtube.com/watch?v=ysys_fp268c
https://www.facebook.com/fuldeffekt/ Køb/bestil billet

VEGA

Fre. 28. apr. 2017, kl. 20.
An Acoustic Evening With Gavin Degraw - Udsolgt.
Den Grammy-nominerede albumaktuelle Gavin DeGraw vender til april tilbage til København for at give solokoncert. Gavin DeGraw udgav i september sidste år sit 6. studiealbum, "Something Worth Saving". Og i foråret kommer han forbi København for at levere en af sine "An Acoustic Evening with Gavin DeGraw" i Store VEGA i København

Det er ikke mange kunstnere, der har formået at hitte så stort allerede på debuten, som DeGraw gjorde med albummet "Chariot". Selvom pladen udkom tilbage i 2003 husker alle stadig hits som "I Don't Wanna Be" titelnummeret. Både album singler solgte platin blev starten på en lang stribe af hitlisteplaceringer for den amerikanske sangskriver.

DeGraws popularitet i Danmark er flere gange blevet understreget af udsolgte koncerter. Senest i 2015, hvor han to gav shows, i henholdsvis Aalborg København. I Aalborg kvitterede Gaffa med flotte 5 stjerner.

Der er lagt op til en helt særlig akustisk oplevelse når Gavin DeGraw igen besøger Danmark til april. Det bliver unplugged nedstrippede udgaver af både hans største hits, men så mange numre, han aldrig før har spillet live.

Se mere på
www.gavindegraw.com
www.concerts.dk
www.vega.dk Køb/bestil billet